Xornada do fin de semana do 26 de Novembro (2022-23) Resultados e crónica

Esta información foi tomada directamente da páxina da REAL FEDERACIÓN GALLEGA DE FUTBOL. Pode estar suxeita a cambios. Para confirmar a última hora, consulta o enlace directamente.

CRÓNICA

Benxamin 8 Coruxo 2
Partido serio dos nosos no que empezamos os primeiros minutos marcando dous goles, poco despois o coruxo metianos un gol , nosos xogadores seguiron con boa actitude e lograron abrir mas o campo metendo balones en profundidade aos nosos extremos, moitos goles chegaron por ahi, nos ultimos 15 minutos o partido xa estaba cerrado e non habia moito xogo

Alevín 2 – 1 Gran Peña
Gran esforzo de tódolos xogadores para conseguir una vitoria moi sufrida. Unha convocatoria máis curta que de costume obrigou aos que estaban a dar un pouco máis de si mesmos. As constantes axudas en defensa de todos volveron a deixar un partido de relativa seguridade atrás, no que o gol encaixado foi en propia meta. Namentres, os nosos goles chegaron pola presión sobre a súa defensa e dunha xogada a balón parado. De novo o máis salientábel foi ese gran traballo defensivo, aspecto no que queremos seguir traballando.

Xuvenil 0 – Vila do Corpus 1
Dolorosisima derrota dos xuvenis fronte o líder da liga de penalti e no desconto do encontro…
O equipo chegaba tras duas duras derrotas e con 8 baixas pero lexos de que isto afectara fixo un gran partido merecendo moito mais fronte o líder que solamente tirou vez a porta en todo o encontró. Tivemos duas ocasións clarísimas e un balón o longueiro para gañar o partido pero a sorte non caeou do noso lado e perderíamos o encontro no 92 tras cometer un penalti tan tonto como evitable.

CF Femenino: 0 A Cañiza FC : 3
Bo partido en liñas xerais do femenino que non tuvo sorte. Na primera métade o Balaidos conseguiu forzar as rivais a cometer erros que quedaron sen premio, xa que no conseguimos materializalas ocasións. Fruto do único erro grave propio, adiantase os visitantes.
A segunda métade comeza con gol do Cañiza, que se aproveita de varios rebotes para poner mais distancia no partido. As nosas seguían intentando presionar as rivais, pero outro rebote favorece o terceiro e último gol do partido.

Infantil 1-10 Gran Peña
Partido moi complicado para os nenos de xogar hoxe. Diversas circunstancias fixeron que chegaramos ao encontro con 12 xogadores, 3 de eles alevins de primeiro ano. Todo isto sumado a que o rival era o líder do grupo, forzounos a plantexar un esquema para nós non habitual.
A pesar dos números do marcador, os adestradores saimos moi satisfeitos co esforzo dos nenos. Seguiron pelexando os 80 minutos e a recompensa chegou en forma de gol por parte de Mateo, un dos alevins. Agradecerlle o grande esforzo a Mateo, Unai e Javi por botar unha man neste finde raro para nós pero do que, deixando de lado o resultado, podemos sacar cousas positivas.
Gol:Mateo (Alevín)

Cadetes Balaidos 4-3 gran peña.
Buen partido de los jugadores, en donde se empezó un poco dubitativos, en que el equipo empezó perdiendo 0 a 3, siendo los dos primeros goles muy evitables y el tercero un golazo de ellos, pero con unos pequeños cambios el equipo se repuso y logramos empatar antes del descanso. La segunda parte fue nuestra, y en donde marcamos el gol de la victoria, intentaremos q esta sea la primera de muchas victorias.