Xornada do fin de semana do 16 de xaneiro (2021-22) Resultados e crónica

Esta información foi tomada directamente da páxina da REAL FEDERACIÓN GALLEGA DE FUTBOL. Pode estar suxeita a cambios. Para confirmar a ultima hora, consulta o enlace directamente.

CRÓNICA

Benxamín A 5-0 Racing Castrelos B
Nova victoria dos nosos benxas no grupo de ascenso no que tódolos rivais presentan batalla. Hoxe os nosos benxas que físicamente eran superiores ós xogadores dos Castrelos, o cal sendo un equipo na que a maioría dos nenos son nados a final de ano dí moito da boa alimentación dos nosos xogadores o cal agradecemos as familias do Balaídos que son o maior valor que ten este club, impuxéronse en tódalas partes do campo xogandose o que nos queríamos. Destacar algunhas accións moi boas do Castrelos a nivel técnico. O descanso chegaríamos dous a cero a favor froito da boa presión que exercemos sobre a saída de balón do rival. Dous goles que puideron ser máis se o árbitro non nos anulara dous goles por man, goles por certo ben anulados xa que aínda que as tiveran pegados o corpo en ataque son man, hoxe o árbitro estivo moi acertado en tódalas decisións.
Na segunda parte Unai marcaría o terceiro de falta directa prácticamente desde o medio campo, gol que xa leva repetido varias veces esta tempada o cal nos dá moita confianza nas xogadas a balón parado, tanto se entra directo coma se xenera segunda xogada en área rival. Os dous últimos goles serían froito da boa execución de saques de esquina, que puideron ser tres se o árbitro no pitara fóra de xogo despois de que Isaac prolongara o balón o segundo pau, accións que traballamos durante a semana o cal é unha gran satisfacción para os adestradores cando saen nos encontros.
Seguiremos traballando con estes nenos que cada semana piden máis , é un gran orgullo poder adestrar xunto con Kike a estos nenos.

Infantil 3-1 At. Matamá B
Bo comezo da segunda volta do equipo infantil ante un bo rival. Partido moi sólido dos rapaces, moi fortes defensivamente e lanzando contraataques rápidos á espalda da defensa rival. Os visitantes facíannos dano a través do balón parado e as nosas perdidas de balón, pero o gran desempeño e esforzo dos xogadores impediron que encaixaramos más goles. Os nosos rapaces conseguiron roubar moitos balóns e castigar ao rival ao contraataque. Destacar o esforzo e a concentración que supón afrontar e gañar un partido sen terse adaptado aínda ao novo esquema de xogo. Noraboa aos rapaces!
Goles: Nico, Anxo, Alexander.

Alevíns B 3-1 Racing de Castrelos
Partidazo dos rapaces en todos os aspectos, tanto en defensa como en ataque. O partido empezaría con ocasións pola nosa parte, unha detrás doutra, con moita mais intensidade en defensa e á hora de roubar balóns que a semana pasada. Ata que nun roubo no centro do campo chegou o noso primeiro gol. Covelo non o pensaría dúas veces e dende moi lonxe puso o balón na escuadra e marcaría o primeiro. Nese momento, o Castrelos aumentaría a intensidade e nun gol moi parecido ao noso, cun tiro desde fora do área que colouse pola nosa escuadra, empatarian o partido. E xusto antes do descanso, nunha acción de moita calidade, Bruno marcaría o segundo para ir con vantaxe ao descanso. Na segunda parte competimos igual de ben, intentando marcar o terceiro e seguindo coa misma intensidade. O Castrelos nos haría dano nalguns contraataques e ahí quero destacar o partido imperial de Alan, que impediu a maioria de contraataques evitando que o noso porteiro interviñese. David só fixo unha parada na segunda parte, pero foi unha parada espectacular que ía directa á escuadra. E nun contraataque, a falta de 10 minutos, Cristian marcaría o terceiro e definitivo gol do partido. Con este resultado, de momento, poñémonos primeiros do grupo, a espera do que faga o Victoria mañá. De novo, felicitar a todos os rapaces polo gran partido que fixeron e por empezar tan ben nesta segunda liga. A seguir traballando.
Goles: Covelo, Bruno y Cristian

Aficionados 3 – Casablanca 2
Partido muy entretenido el visto el domingo en Coia. Los nuestros salieron enchufados y en los primeros veinte minutos tuvimos hasta tres ocasiones claras que no conseguimos materializar. A partir de aquí el partido se igualó y, aunque seguíamos teniendo más llegada, las contras del rival eran cada vez más peligrosas. Fruto de uno de ellas, en el último minuto de la primera parte, el Casablanca provocó una falta al borde del área que convertirían en el 0-1 en su primer tiro a puerta.
La segunda parte no pudo empezar peor, con un fallo en la salida de balón que regalaba el 0-2. A partir de aquí monólogo de los nuestros. Un esfuerzo titánico que supuso innumerables ocasiones para los nuestros, que no levantaron el pie hasta conseguir la remontada en el descuento del partido.
Tres puntos merecidísimos que nos mantienen segundos y que amplía la distancia con el quinto. A seguir trabajando.

PreBenxamin A 7- Arbo 0
Buen partido de nuestros jugadores. Buena colocación y presión durante todo el partido. Marcamos muy rápido los dos primeros goles y después fue un partido muy tranquilo en el que dominamos gran parte del encuentro.
Destacar los cinco goles de Izan, un gol de Thiago y otro de Xavi

Prebenxamín Balaídos “B” 3-5 Ponteareas
Muy buen partido de los niños en el Campo de Pardellas, demostraron una actitud muy positiva y mucha más intensidad a la hora de jugar a pesar del resultado.
En el partido se sentía la actitud activa y dinámica desde el primer minuto, ambos equipos estaban dando lo mejor de sí para obtener la ventaja.
Los goles empezaron desde los primeros minutos, en el 16 el de Nico, siguiéndole el segundo en el minuto 36 de Nico y un tercero en la segunda parte, de Roi.
Tuvimos fallos que por nuestra parte se mejorarán a la hora de defender, pero se ve mucha más cohesión y apoyo entre unos y otros, sobre todo a la hora de atacar.
En líneas generales, se ha visto una actitud entre los jugadores enérgica y ante el partido que es de las primeras cosas que pedimos. En la próxima jornada se intentará mejorar; esa es la dinámica, partido a partido a seguir trabajando y mejorando.

Femenino 5-0 Porriño Industrial
Partidazo de nuestras chicas en la mañana del domingo.
En el partido salió todo lo que llevamos entrenando toda la temporada y se jugo a lo que nosotras quisimos.
Dominamos el partido en ataque y defensa, tuvimos la posesión, leímos bien el juego, nos desmarcado y dimos apoyos.
Tuvimos 44 ocasiones de las cuales 27 fueron claras para marcar gol.
Goles de Abi (1), Aroa M. (1), Ari (2) y otro en PP.
*Destacar nuevamente el gran trabajo y actitud de todas las chicas desde el principio de temporada.

Benxamin “B” 1-6 Valladares
Buen partido de todos los niños, han mostrado durante todo el partido una actitud muy positiva a pesar del resultado.
Los goles vienen de fallos tontos por nuestra parte por lo que trataremos de corregir esas cosas, pero se ve mucha mejoría.
Tuvimos varias ocasiones en las que salían de combinaciones entre los jugadores. Se apoyaron unos a otros tanto a la hora de defender como de atacar.
En términos generales, hemos visto un buen partido sobre todo en la actitud de los jugadores que es lo primero que les pedimos. Considero que si siguen así podemos conseguir nuestra primera victoria de la temporada, así que seguiremos trabajando en esta dinámica.